Monday, April 25, 2005

Världens lättaste efterrätt...


... är på samma gång ganska glamourös. Folk kommer att tro att du har slavat i köket i timmar, tills (och OM) du avslöjar hemligheten. Så här gör man den...

Man tager:

Lagom mycket Kelda Vanilj-visp och vispar den. Sedan breder man ut den i en grund pajform. Efter det tar man några (kanske ett tiotal) Noblesse (jag gillar dom mörka bäst, det är en smaksak) och petar ner i den utbredda smeten. Efter det stoppar man helt sonika in kreationen i frysen ( om man inte vill smaksätta på annat sätt..)

När den är fryst och det är dags att servera kan man garnera sin eminenta glasstårta. Passionsfrukt-inkråm och physalis är en riktig höjdare men jag är säker på att andra kombinationer blir lika deliciösa.

Ni ser. Enkelt va? Bjud detta nästa gång ni får fint besök och lyssna till the "oohs" and the "aahs". För de kommer att dugga tätt.

1 comment:

Rebecca said...

Det är min allrakäraste mor som brukar göra den, kan inte svara på varifrån den kommer. Men Arla låter absolut rimligt...