Wednesday, June 08, 2005

Se hit torrisar!


Apoteket kanske känns lite osexigt att gå till när man ska gå och handla krämiga krämer. Men, det går inte att förneka. De har sina pärlor.

Locobase Repair. Tillför kroppseget fett och ska vara riktigt bra för problemhy har jag hört. Själv faller jag inte in under den kategorin, men sol och salta bad kan ställa till en del ändå. Krämen är jättebra för läpparna bland annat, funkar bra under både läppstift och -glans.

CCS Fotvårdssalva innehåller 10% karbamid som binder fukt. Jag begränsar mig inte till fötterna utan avhjälper även torra sommarsmalben och armbågar med denna eukalyptusdoftande salva.

ACO Time Shimmering Bodylotion Q10. Mitt senaste Apoteket-fynd. En skimmer-kräm som ger musikvideo-textur till huden.
Krämen luktar dessutom gott och håller fukten länge. Jättefin på tex lite brunbrända armar, jag hoppas på svenska sommaren!

4 comments:

Ellinor said...

Fotkrämen du nämnde ÄR jättebra, även om det är så sant det där att det inte känns vidare lyxigt att shoppa upp sig på Apoteket...

Hanna said...

Jag tycker att ACOs scrub för ansiktet är jättebra!

Ida said...

Jepp, ACOs scrub för ansiktet är super. Men min absoluta apoteksfavorit är ockaå Time Shimmering Bodylotion. I love!!

LipGloss bitch said...

Jag kan verkligen shoppa loss på apoteket. De har massor med bra grejer bara man kollar ordentligt. Fenuril på pumpflaska är en klassiker hemma hos mig.