Tuesday, August 09, 2005

Ett oväntat jeans-tips..

... är ett par billig- jeans från Stadiums nya märke, D-Cate (Mississippi Straight Fit, 499:-)(ack, jag minns dagarna då man inte tyckte att femhundra spänn var BILLIGT för ett par jeans!). Stadium har ju tidigare varit hemskt mycket ute och cyklat när det gäller egna jeansmodeller, åtminstone passade inga av dem någonsin mig...
De här Mississippi-jeansen ser inte mkt ut för världen när de ligger på bordet men jag testade dem och fick en smärre chock. Stuprör har alltid (förutom de från Tiger of Sweden) tett sig rätt ridbyx-aktiga på mig pga mina spinkiga vrister, men dessa satt perfekt.
Bra mellan-tvätt som passar vilken säsong som helst, lite stretch och bakfickorna långt ner. Jag kanske postar en bild när jag lagt beslag på dem.

2 comments:

Anonymous said...

Hej, hur ser fickorna ut?

Rebecca said...

Stadium har tyvärr inga bilder på sin hemsida, där har de mkt att lära av till exempel Zara eller Topshop som lägger ut utbudet eller delar av det på nätet.

Fickorna är lagom stora, sitter långt ner, har en fem-hörnings-form utan att vara spetsiga, om jag inte minns fel.. Sedan har de en trudelutt-bakficke-söm och lite skrynkel-slitet.